Ervaringen2018-05-04T11:33:07+00:00
Wat een bijzondere ervaring. Super advies. Zeker een aanrader.
Monique
Super tevreden over de behandeling die ik bij jullie heb gehad. Kom nu nog steeds om het bij te houden dat zegt genoeg !!!!
Mary van Rosendal
20 oktober geweest voor een behandeling en een spray tan ! Wat een heerlijk ontvangst door Gaby en wat een fantastische zaak. DOEN DOEN DOEN dus!
Mandy & Danique
Ik laat al een hele lange tijd mijn wimpers doen door Gaby en elke keer ben ik weer hartstikke tevreden met het resultaat. Ze weet precies wat ze doet en laat je ook echt niet gaan voor elk haartje perfect zit. Daar komt ook nog bij dat het altijd gezellig is, de zaak mooi is én er leuke muziek op staat. Ik raad iedereen aan om het ook een keertje te proberen!
Shunyata Ossewaarde
Al jaren heb ik wimperextentions, groot fan dus. Recentelijk ben ik echter verhuisd waardoor ik niet meer bij mijn reguliere salon terecht kon. In mijn nieuwe dorp vond ik een adres en de mevrouw die mijn wimpers verzorgde vertelde dat zij deze behandeling al lang aanbiedt. Toch twijfelde ik altijd aan haar vakkundigheid iedere keer dat ik voor een opvulbeurt was geweest. Door omstandigheden kan de mevrouw in kwestie een langere tijd niet meer aan het werk waardoor ik genoodzaakd was een nieuwe plek te vinden voor het verzorgen van mijn winperextentions. Zodoende kwam ik uit bij Gaby en Ohjee.. zij zag meteen dat het helemaal mis was met mijn extensions! Ze raadde mij aan de set die ik had meteen te laten verwijderen en voor de gezondheid van mijn eigen wimpers even een paar weken lichtere en wat kortere extensions te nemen. Als ik langer had gewacht met overstappen naar Gaby had er niks meer van mijn eigen wimpers overgebleven! Natuurlijk heeft Gaby de nieuwe set prachtig gezet. En ik ga nooit meer ergens anders heen!
Kifah Burnet
Gaby Zschuschen, eigenaar van Body-Plaza in Uithoorn

Gaby Zschuschen

Eigenaar en specialist

Wij hechten veel waarde aan jouw mening. Bijvoorbeeld: Ben je goed geholpen?
Tevreden over het resultaat? Kunt jij onze diensten aanbevelen aan anderen?

Laat daarom gerust een bericht achter, wij kunnen dat enorm waarderen. Met deze info helpen wij jou en andere cliënten nog beter.

Reactie plaatsen

Naam

E-mail

Bericht