BodyPlaza Presents in samenwerking met: Sjiek by Daniek, Jeweliciouz Jewellery, Sabb Fashion, the beauty glove, de Choco Toko en ons nieuwe product Play-Skin van de Baldan Group.

Maak kennis met Sjiek by Daniek, dé nagelstyliste van Uithoorn en omstreken. Zij werkt nu intern bij Bodyplaza en heeft haar ruimte op de Marijnenlaan 36 in Uithoorn. Maak ook kennis met Sabb Fashion, Jeweliciouz Jewellery en The Beauty Glove! Als primeur hebben wij de PLAY – SKIN van Baldan Group.

 Be inspired – Be informed – Be surprised

Bodyplaza

BodyPlaza Presents!
30 november laten wij je graag opnieuw kennismaken met BodyPlaza!!
Daarom geven wij demo’s van professionele behandelingen en lanceren wij nieuwe producten.
Uiteraard met dezelfde persoonlijke touch! Wimperextensions, spray-tan, Glycolic gezichtsbehandeling en een gloednieuw masker op de Nederlandse markt!

Sjiek bij Daniek

Even voorstellen mijn naam is Daniek Smit en ik ben sinds 2015 werkzaam als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en nagelstyliste in Uithoorn en omstreken. 
Je kan bij mij terecht voor een complete nagelbehandeling, ook traumanagels. Je kunt mij vanaf 30 november vinden op de Marijnenlaan bij BodyPlaza

.

 Jeweliciouz jewellery

Jeweliciouz is een online webshop met sieraden en accesoires. Jeweliciouz maakt sieraden in boho/ibiza thema’s voor jonge meiden, maar zeker ook voor de wat oudere doelgroep. De laatste collectie is van de merken LikeLikeLike & Jewels Must Rock. De kleuren van deze sieraden zijn: goud, zilver en rosé en zijn van chirurgisch staal gemaakt en blijft daardoor erg mooi.

Sabb Fashion heeft mode voor de vrouw van nu, betaalbaar, chique en casual. Woensdag 30 november staan wij bij BodyPlaza met prachtige sjaals, hippe broeken, heerlijke warme vesten, mooie shirts en feestelijke jurken voor de feestdagen. Kom gezellig langs, je weet maar nooit!

Met deze Glove (groot of klein) verwijder je jouw make-up (volledig: dus ook waterproof mascara) in handomdraai, zonder gebruik te maken van een reinigingsproduct. Je reinigt je je huid en geeft het een lichte scrub zodat dode huidcellen verdwijnen. Het geheim? Antibacterieel micro Silver!

Choco toko

De ChocoToko is de lekkerste maar zeker ook de gezelligste chocolade winkel van Uithoorn en omstreken. Wij staan bekend om de zeer ruime keuze en variatie in bonbons, onze heerlijke slagroom truffels! Kom ze proeven op 30 november bij BodyPlaza.

Kom langs en wie weet win jij een mooie set wimperextensions, een nagelset naar keuze, de Beauty Glove, het PlaySkin masker, Kleding item naar keuze van Sabb Fashion en een mooi sprankelijk sieraard van Jeweliciouz Jewellery!

Wij verloten dit alles met een heerlijk hapje, drankje en de heerlijkste chocolade van de Choco Toko. Kortom teveel om op te noemen. 

Loop gerust binnen op woensdag 30 november tussen 16.00 en 21.00 uur!!

Door |2016-11-24T16:36:11+00:00 15 november 2016|BodyPlaza|0 Reacties